Activitats

LES ACTIVITATS D'ASHOFI ESTAN PENSADES PER UNA MILLORA DE LA QUALITAT DE VIDA I EL RECONEIXEMENTE SOCIAL DE LES SÍNDROMES FM, SFC I SQM.

   

    Oferim un punt de trobada setmanal, tots els dimecres de 10 a 11,30 en una de les sales del Poliesportiu cobert c / Tivissa 5, del nostre municipi.

   Realitzem diferents teràpies especialitzades per a millor la salut en el sentit més ampli, tant rehabilitació i formació, com socioculturals i lúdics.

   Aquestes activitats estan adaptades a les possibilitats del grup i en concret, de cada persona afectada amb la Malaltia. Per això vam intentar, com a associació, oferir un ampli ventall d'activitats i teràpies perquè els socis puguin accedir a alguna. Moltes vegades per la mateixa malaltia estan limitats a realitzar certs tipus d'activitats.

   Són teràpies complementàries indispensable en un Tractament Multidisciplinari que es les ofereix a els nostres socis. Aquestes, contribueixen a millor els aspectes físics de Mobilitat, cognitius i llindar del dolor, també a millor l'autoestima,fomentar la interacció cordialitat entre socis i tenir una actitud més positiva davant la malaltia i la vida en general.

   Oferim la possibilitat de compartir experiències amb persones de problemàtica similar, amb la finalitat de trobar l’estratègia  d’afrontament  més  adequada.

   Programació de diferents tallers, jornades d’actualització i conferències, i organització de festivitats  (Nadals, dinar de germanor i promocionem les activitats del nostre Municipi) i d’altres activitats que puguin contribuir a una millora en l’estat d’ànim i les relacions socials de les persones afectades.

Activitats_ASHOFI_2016
fibromialgia