Aiguagim

Aiguagim

A causa de la situació de Pandèmia aquesta teràpia es troba SUSPESA fins a nou avís.

El aiguagim o gimnàstica aquàtica, és una activitat física ideal per millorar la salut de qualsevol persona. Abans de començar a practicar-lo seria útil exposar un seguit d'aspectes fonamentals per entendre millor com pot ajudar-nos a millorar el nostre estat físic.

Pot Practicar-ho Qualsevol Persona?

En què consisteix una Sessió d'Aiguagim?

Quins són els Beneficis de l'Aiguagim?

Sí. Aquesta modalitat esportiva està indicada i recomanada per a persones de totes les edats.

Normalment, un monitor des de la vora de la piscina va indicant els exercicis que has de fer. En moltes ocasions, s'usen altres objectes com taules, flotadors i similars per aconseguir una major efectivitat. No és necessària una forma física excel · lent per gaudir dels beneficis d'aquest esport.
En desenvolupà-tota l'activitat dins de de l'aigua, l'impacte en els articulacions és menor i és minimitza el risc de lesions, això permet fer qualsevol tipo d'exercici. S'evita  així la sobrecarrega dels tendons, s'estimula la circulació sanguínia, és controla Millor la temperatura de l'cos i, en definitiva, és Millora el cos sensiblement després de dir diverses sessions.

Està Aconsellada aquesta Pràctica Esportiva per algun Tipus de Pacient en Concret?

Què altres beneficis puc obtenir de l'Aiguagim?

Sí. Persones amb fibromiàlgia, problemes d'esquena o musculars i fins i tot de depressió han notat la sensible millora que experimenten després d'acudir a classes de gimnàstica aquàtica de forma regular.
Millorar la condició cardiorespiratòria, tonificar el cos, corregir la postura de l'esquena, estirar tota la seva musculatura, generar endorfines, baixar el nivell de colesterol i sentir-nos més plens d'energia.

Aiguagim

02-10-2017 (3)

SUSPESA FINS NOU AVÍS

Divendres a les 10.00 h.

Aquesta activitat es realitza en:

Piscina Municipal

C/Hifrensa 5

43890, l'Hospitalet de l'Infant. 
Tarragona.

 

Cal Portar:

  • Banyador
  • Gorra 
  • Xancletas
  • Tovallola
Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?