ASHOFI

ASHOFI

ASSOCIACIÓ D'AFECTATS DE
FIBROMIÀLGIA
DE L'HOSPITALET DE L'INFANT

"ASHOFI"

 

        Som una Associació sense ànim de lucre, ni polític ni religiós,  legalment constituïda a l’empara de l’article 22 de la Constitució Espanyola.

        Les nostres activitats són regulades d’acord amb la llei  4/2008 (llibre tercer del Codi Civil de Catalunya) i d’acord amb els nostres estatuts, ASHOFI està inscrita a la 1a. del Registre d’Associacions de la Generalitat de Catalunya.

        L’ASHOFI es constitueix el gener de 2016, les activitats i teràpies de l’Associació es financen a través de subvencions d’administracions públiques, donatius i ajuts particulars.

        L’Associació va néixer dedicada a l’atenció de la Fibromiàlgia (FM), però tenim la intenció d'anar incorporant també la Síndrome de Fatiga Crònica (SFC) i la Sensibilitat Química Múltiple (SQM) (fet que recollirem oficialment en els estatuts del proper any). Per aquesta raó considerem tenir en compte totes aquelles altres síndromes de sensibilització central que puguin estar-hi relacionades.

        Malgrat que tenim molta feina a fer, cada dia gaudim de més recolzament per part de l’administració, dels particulars solidaris i de molts professionals de la salut . Entre tots i totes , seguim treballant per tal de que els malalts i malaltes tinguem l’atenció mèdica, el reconeixement social i el suport necessaris a fi de poder assolir la millor qualitat de vida possible. De ben segur que, unit esforços i l’ajut necessari, ho aconseguirem.

Pròxims Esdeveniments

 1. Gimnàstica Terapèutica/Gimnasia Terapéutica

  Maig 24 @ 9:30 am - 10:30 am UTC+0
 2. Aiguagim/Aquagym

  Maig 27 @ 12:00 pm - 1:00 pm UTC+0
 3. Gimnàstica Terapèutica/Gimnasia Terapéutica

  Maig 31 @ 9:30 am - 10:30 am UTC+0
 4. Aiguagim/Aquagym

  Juny 3 @ 12:00 pm - 1:00 pm UTC+0
 5. Gimnàstica Terapèutica/Gimnasia Terapéutica

  Juny 7 @ 9:30 am - 10:30 am UTC+0
fibromialgia