Associacions de Fibromiàlgia

ASSOCIACIONS

DE FIBROMIÀLGIA

Junts Sumem

Com ja hem comentat en pàgines abans, un dels principals objectius de la nostra Associació és ajudar, en la mesura dels nostres recursos, al màxim de persones que pateixen Fibromiàlgia, per aquesta raó hem cregut necessari crear aquest apartat on podreu trobar les diverses Associacions que lliuren suport i ajuda a les persones que pateixen aquesta malaltia. D'aquesta manera, us serà més fàcil poder localitzar i contactar amb alguna d'elles.

A continuació trobaràs un llistat amb diverses associacions de Fibromiàlgia que actualment es troben en diferents comunitats d'Espanya.

Si vols que la teva Associació aparegui en aquest llistat, omple el formulari que s'obrirà una vegada que cliques al botó de formulari de registre o posa't en contacte amb nosaltres via e-mail per si tens algun dubte.

e-Mail:    ASHOFI2016@gmail.com

LLISTAT D'ASSOCIACIONS

Per trobar la informació que busques simplement fes clic al nom de la Comunitat.

***ASHOFI, simplement difon la informació de contacte de cadascuna de les associacions que es troben en aquesta web però en cap cas és responsable de les activitats, publicacions, comentaris, etc que aquestes puguin realitzar. ***

COMUNITATS AUTÒNOMES

CIUTATS AUTÒNOMES

CEUTA

MELILLA

Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?