Com es Tracta?

tratamiento para las enfermedades

Tractaments

Es poden aconseguir millores en la qualitat de vida, tant física, psíquica i social, aplicant un tractament multidisciplinari en el que s’inclouen  aspectes com:

- Rehabilitació i fisioteràpia, a càrrec de professionals.

- Treball individual que consisteix en la realització d'unes teràpies adaptades a unes necessitats concretes de cada persona afectada.

-Tractament farmacològic per alleujar el dolor, recomanat sempre en la menor dosis possible per el metge de família o professionals de la medecina.

Existeix una àmplia evidència científica sobre els beneficis de aquest model de tractament com a mètode terapèutic per a les persones afectades per FM.

L'EXERCICI ÉS UNA GRAN ALTERNATIVA PER EL PACIENT

CAMINAR

Es considera un dels més importants en els exercicis per a la fibromiàlgia causa que és una activitat aeròbica de baix impacte. Caminar oxigena els músculs i disminueix el dolor i la rigidesa.

mujer caminando

NADAR EN AIGUA TÈBIA

L'exercici a l'aigua calenta ajuda a alleujar el dolor. Investigacions suggereixen que l'impacte dels exercicis realitzats a l'aigua és reduït en les articulacions.

nadando en piscina

ESTIRAMENTS

. Exercicis suaus,

. Exercicis de relaxació

. Mantenir una bona postura.

*Mai estiris fins al punt de dolor*

ejercicios de estiramientos

TERÀPIES ALTERNATIVES

IOGA

yoga en la naturaleza

És molt més que un simple exercici o una simple relaxació. Una classe de Ioga és una meditació guiada en la qual s'obté relaxació, descans i equilibri, alhora que es desenvolupa la capacitat de concentració.

PILATES

pelota y goma de pilates

Exercici anaeròbic que té com a objectiu enfortir la musculatura i augmentar el control, força i flexibilitat del nostre cos.

Els sis principis essencials d'aquest mètode són control, concentració, fluïdesa, precisió, respiració i centre.

TAI CHI

mujer haciendo tai chi

És un dels exercicis més efectius per a la salut de la ment i el cos. Nombrosos estudis han demostrat que aquesta pràctica millora la força muscular, la flexibilitat, la forma física, millora la immunitat, alleuja el dolor i per tant millora la qualitat de vida.

Aquests exemples de teràpies no vol dir que en tots els pacients s'obtinguin resultats positius a l'hora de realitzar-los.

"CADA COS ÉS DIFERENT"

fibromialgia
Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?