Gimnàstica Terapèutica

Gimnàstica Terapèutica

A causa de la situació de Pandèmia aquesta teràpia es realitza de moment ONLINE.

La Gimnàstica terapèutica consisteix en la utilització de l'exercici físic terapèutic per al tractament de diverses malalties.
L'exercici físic és una part fonamental de la vida, de la qual a vegades, moltes persones es veuen excloses a causa de diferentes raons. 

Una condició física afeblida per l'edat o alguna malaltia pot convèncer-nos que l'esport no és per a nosaltres i que no podem fer res al respecte. Això, només empitjora la situació perquè com més temps passem sense exercitar-nos pitjor és l'efecte per a la salut global del cos.

Afortunadament, els avenços en les tècniques esportives i fisioterapèutiques han permès crear nous tipus d'activitats pensades perquè tothom pugui participar en una rutina esportiva i millorar la seva qualitat de vida.

La gimnàstica terapèutica és un tipus d'exercici suau i sense impacte pensat per a persones que vulguin realitzar alguna activitat que els mantingui en forma però que per edat o per condició es troben debilitats per a un altre tipus de disciplines més exigents.

Aquest tipus de gimnàstica, combina diferents tècniques de respiració, estirament, concentració i relaxació que deixen a qui les realitza amb una sensació general de benestar. El desgast en aquesta pràctica esportiva és mínim, però els seus beneficis es deixen sentir de seguida en un cos més oxigenat i amb millor mobilitat articular.

Alguns dels avantatges que reporta la gimnàstica terapèutica passen per la millora de la postura corporal gràcies als estiraments, la relaxació de la tensió amb les tècniques de respiració que s'aprenen en les seves classes i la millora de la flexibilitat de les articulacions.

Gimnàstica Terapèutica

07-07-2017 (1)
06-10-2017 (3)

De moment ONLINE.

Dilluns a les 12.00 h.

Divendres a les 10.00 h.

Aquesta activitat es realitza en:

Espai de Fisioterapia i Benestar "Gemma Arias"

 

C/Priorat 10 Edif. Tramontana Baixos.

43890, l'Hospitalet de l'Infant.
Tarragona

 

Cal portar: 

  • Roba còmoda
  • Mitjons
  • Tovallola gran
fibromialgia
Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?