Inici

fibromialgia

ASHOFI

ASSOCIACIÓ D'AFECTATS DE FIBROMIÀLGIA DE L'HOSPITALET DE L'INFANT

Volem donar-te la més cordial Benvinguda.

Aquesta Web ha estat creada per poder oferir Orientació i Suport tant a les persones que pateixen Fibromiàlgia com als seus familiars i/o amics, i a més a més donar a conèixer a la societat sobre aquesta malaltia INVISIBLE però totalment REAL.  

Esperem poder aportar un petit granet de sorra amb les nostres publicacions i informació relacionades amb aquesta malaltia.

Gràcies per la vostra visita.

JUNTS SUMEM!!!

"ANIMA'T!!! NO ESTÀS SOL@"

fibromialgia

Informar-te de les diferents notícies sobre la Fibromiàlgia.

Si tens Fibromiàlgia i necessites suport no ho dubtis i contacta amb nosaltres.

Visita'ns i així podràs conèixer tot el que pots trobar a "ASHOFI".

Testimonis

 

"Jo vaig entrar a Ashofi per recomanació de la meva doctora, portava molts, molts, molts anys amb dolor i molta fatiga, fins que un dia em va diagnosticar fibromiàlgia.
Em va recomanar anar a l'associació, va ser una gran experiència trobar gent que per si mateixa sabia pel que jo estava passant. L'associació va ser la meva medicina, hem fet amigues compartit moltes coses i passat moltes hores, crec queda molt per fer, però tot anirà arribant, l'important és que cap sòcia de Ashofi se sent sola, perquè ASHOFI som totes".

- Carmen

 
" Vaig conèixer a "ASHOFI" mitjant la meva psicòloga. Des del principi em va aportar molta il·lusió i forza. Em vaig tornar a sentir útil, compresa i molt estimada.
 
Vaig a les teràpies perquè psicològica i econòmicament no les faria.
 
"ASHOFI" em dóna tot això i molt mès a la meva vida". 
 
- Juana

 

 

 

"Jo em n'assabenti per una companya d'Ashofi i beneïda l'hora. Tinc unes companyes que són genials i espero estar molts anys amb elles per que fins ara puc donar gràcies a elles que estic super contenta.

                                                                                                                           - Montse

 

"No dubti des del primer dia formar part d'aquest grup tan meravellós. D'elles aprenc, amb elles comparteixo i sobretot vam riure i això em fa sentir-me molt bé.

Compartim teràpies i a més molt buenos.momentos. Per a mi trobar a ASHOFI va ser tornar a veure un raig de llum en la meva vida".

   - Inma

 

"A mi l'associació m'aporta molt, per començar totes ens entenem, podem parlar sense embuts de la nostra malaltia. Les teràpies que ens fan ens ajuden a seguir endavant. 

És un grup que estem totes a una i una per a totes".

 - Gemma

 

"Vaig conèixer a "ASHOFI" per una companya de l'associació. La meva filla em vaig animar, també el meu metge de capçalera i psicòloga. 

 
Jo he canviat molt de com estava de mòlta i això ho he trobat a ASHOFI, que amb una mirada ens entenem. 
 
Continuo en "ASHOFI" perquè he trobat molt suport de les meves companyes, em donen ànim, alegries, mims. Trobo a faltar quan no puc anar a les reunions i teràpies. Penso que són una altra família més gran que la que tinc".
 
- Ascen

 

"En anar amb elles em va aportar il·lusió, ganes de sortir al carrer, perquè estava molt tancada en mi mateixa perquè em sentia molt malament. Amb elles vaig tenir una connexió que em va ajudar moltíssim. 

He trobat un grup de persones amb les quals comparteixo moltes coses encara que sóc molt timida però m'han ajudat a compartir el meu món".

   - Rosita

 
"Cada dia em sento desmotivada però quan vaig a l'Associació em sento que fes una altra vida, un altre ambient. Em trobo recolzadaacompanyada. Entrar a "ASHOFI", he millorat la meva salut, el meu ànimveure les coses d'una altra perspectiva. 

  Sento que m'he anat  
SUPERANT .... ESTIC MOLT AGRAÏDA DE "ASHOFI"perquè potser estaria en una situació pitjor a l'actual". 
 
- Milagros

 

"Jo vaig entrar a "ASHOFI", perquè m'ho va recomanar la meva doctora i la meva psicòloga.

 
M'ha aportat molt en la meva vida, perquè jo tenia molta tristesa dolors i "ASHOFI" m'ha aporta vida i salud, i les meves companyes moltes alegries, i totes estan per mi".
 
- Carmela

 

"A l'Associació em sento compresaacompanyada i amb il·lusió de fer coses. Això, em motiva a sortir del meu món de dolor, tristesa i frustració per no poder fer el que volgués, ja que el meu cos va a un ritme diferent al que tenia".

-Cristina

 

"L'Associació m'ha ajudat moltíssim, ara em "RIU MÉS QUE EL QUE PLORO"això m'ajuda a tirar endavant sinó, no m'aixecaria del llit, pràcticament la meva vida a canviat ... aquí sóc FELIÇ perquè crec que tinc tot per ser-ho".

-  Francis

 

" Fa un any que pertanyo a "ASHOFI". Estic contenta i sóc conscient que el camí es fa al caminar amb activitats i desenvolupament intel·lectual, i al costat de les meves companyes aprenem a ser feliços una miqueta més cada dia amb companyerisme i afecte ... Estic "FELIÇ".

- Maria H.

 

"Jo vaig saber que existia l'Associació a través d'una sòcia la qual insistio a que fos.  

Jo estava molt refeia a assistir, i m'alegro d'haver entrat perquè els bons moments compensen a alguns que no ho són tants en les nostres vides, però sobretot el saber-me compresa, que els símptomes que tinc no són producte de la meva imaginació ni que tampoc estic boja. 
 
Em va servir per adonar-me que hi ha persones que estan pitjor que jo moltes vegades i que segueixen endavant".
 
- Paqui
 
"ASHOFI" i les companyes m'han ajudat a omplir un vuit que ni recordava que hi era. 
 
N'estic molt orgullosa de ser membre d'ASHOFI i poder aportar un granet de sorra aquest projecte, de fer difusió i reconeixement de la Fibromiàlgia.
 
Ara tinc la seguretat que ni han alternatives que ens poden ajudar millorar la qualitat de vida. Gràcies al grup, gràcies als profesionals que ens van acostar, i gràcies a tots aquells que d'alguna manera col·laboran dia a dia amb nosaltres. 
 
 
- Ester
 
"Veig que és una cosa molt bona, està molt bé tot el que es fa.
M'ajuda sortir de mi mateixa.
 
La depressió és el pitjor que porto i l'Associació m'ajuda, encara que no puc fer totes les coses que es fan, però és un ajut important".
 
- Luisa B.
 
 "Des de que vaig entrar a "ASHOFI" 
SÓC UNA ALTRA".
 
Estava molt deprimida, amb els ànims per terra sempre plorant. Creia que no em entenia ningú, ni la meva família m'entenia. 
 
Vaig començar a anar al psicòleg perquè plorava dia si i dia també, arran d'ahi vaig conèixer el grup i em vaig apuntar. Des de llavors, em sento moltíssim més abrigada i millor. Hi ha dies que no puc anar, com totes, perquè ens fa mal tot i no tenim ànims de res, però avui en dia estic feliç de conèixer-vos a totes i poder participar en tot el que puc.
 
Us estimo molt a totes...
 
- Maria P.
 
" TOT EM VA CANVIAR QUAN VAIG 
ENTRAR A "ASHOFI".
 
Estic més alegre ... veig la vida d'una altra manera. Ja sé que hi ha vegades que no veus tot bé però només de pensar que esteu per donar-nos suport et dóna forces.
 
Gràcies a totes..."
 
- Luisa S.

Som una Associació sense ànim de lucre, ni polític ni religiós, legalment constituïda a l’empara de l’article 22 de la Constitució espanyola.

Suport, Teràpies i Tallers especifiques per a gent amb Fibromiàlgia.

Qualsevol dubte o consulta, podeu contactar-nos a través de:

Adreça:  C/ Tivissa 4.
      43890, l'Hospitalet de l'Infant.
                Catalunya-Espanya.

Telèfon: +34 608 48 49 97

EmailASHOFI2016@gmail.com

fibromialgia
Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?