Lliurament de Tapes y Material d’Escriptura!!!

Ja s’ha recol·lectat més de 155 kg. de taps i tapes de plàstic en els diferents punts de recollida del nostre municipi, dels quals ja s’han lliurat aproximadament uns 20 kg. de tapes, i uns 2 kg. de material d’escriptura a la Fundació Noelia (www.fundacionnoelia.org).

Aquesta és la primera entrega que es va realitzar a la Fundació. Els diners que recapten, per la venda d’aquests materials, el destinen per al finançament en la Investigació de la Malaltia que pateixen els Nens amb Distrofia Muscular Congénita por Déficit de Colágeno VI.

El material d’escriptura la Fundació Noelia el ven a una empresa que els fondre, per posteriorment,  fabricar mobiliari de jardí de plàstic, com jardineres, testos regadores, etc. D‘aquesta manera, li donen una nova vida útil.

Volem agrair a totes les persones que col·laboren amb aquestes Campanyes Solidaries de Reciclatge de taps, tapes i material d’escriptura en desús, i per descomptat a totes les sòcies que tot i les dificultats de les diverses malaltia que pateixen (Fibromiàlgia i/o Fatiga Crònica, entre tantes altres més patoligías) realitzen la retirada en els diversos punts de recollida, i en la posterior classificació de tot el material reciclat.

Recorda que el que llences a les escombraries a altres persones els ajuda a millorar la seva qualitat de vida i a més, col·labores amb la cura del medi ambient.

RECICLANT ENS BENEFICIEM TOTS !!!