Lliurament de Taps!!!

Ja s’ha recol·lectat més de 155 kg. de taps i tapes de plàstic en els diferents punts de recollida del nostre municipi, dels quals ja s’han lliurat aproximadament uns 140 kg. a l’Associació Jeroni de Moragas (www.ajem.cat).

La imatge correspon al primer lliurament de taps que es va realitzar, fas unes setmanes enrere, a aquesta Associació, la qual ofereix serveis terapèutics, educatius, laborals o residencials, a persones amb Discapacitat Intel·lectual i del Desenvolupament.

Volem agrair a totes les persones que col·laboren amb aquestes campanyes de reciclatge de taps, tapes i material d’escriptura en desús, i per descomptat a totes les sòcies que tot i les dificultats de les diverses malaltia que pateixen (Fibromiàlgia i / o Fatiga Crònica, entre tantes altres més patoligías) realitzen la retirada en els diversos punts de recollida, i en la posterior classificació de tot el material reciclat.

Recorda que el que llences a les escombraries a altres persones els ajuda a millorar la seva qualitat de vida i a més, col·labores amb la cura del medi ambient.

 

RECICLANT ENS BENEFICIEM TOTS !!!