Objectius

Orientar, Informar i Divulgar

       Som una Associació amb l’objectiu de Potenciar i Divulgar tot el relacionat amb la Fibromiàlgia, la Síndrome de Fatiga Crònica (SFC) i la Síndrome de Sensibilitat Química Múltiple (SSMQ) tan a nivell individual, com social i personal, donant suport a les persones afectades i familiars.

      Defensar els drets individuals i col·lectius al qual representa.

      Promoure la investigació de la Fibromiàlgia, la SFC i la SSQM.

      Sol·licitar a l’administració la Difusió entre el personal sanitari de tots els aspectes relacionats en la FM, SFC i SSQM, i en especial treballar per la sensibilització i formació del col·lectiu mèdic. Així com Potenciar la evidencia de la necessitat de crear equips multidisciplinaris oberts a tot tipus de teràpies i amb programes d’educació per a la salut.

      Instar les administracions i els organismes privats de qualsevol àmbit territorial a adoptar les mesures pertinents per tal d’aconseguir la plena integració social, laboral i sanitària de les persones afectades.

      Promoure relacions de col·laboració amb entitats i institucions amb la mateixa finalitat.

      Atenció personalitzada per tal d’aportar Informació i Orientació a les persones i llurs familiars que acudeixen a l’associació.

      Grups d’Ajuda mútua i/o altres teràpies grup als a fi d’aportar-nos , mútuament, eines per tal d’aprendre a conviure amb la malaltia.

      Assessorament  Psicològic i Assessoria Jurídica.

fibromialgia
Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?