Taller de Dansa

A causa de la situació de Pandèmia aquesta teràpia es troba SUSPESA fins a nou avís.

La Danza o Ball és una manera de mantenir-se en forma apta per a totes les edats. A més de ser divertit, té molts beneficis positius per a la salut. Pren nota.

Enforteix el teu Sistema Muscular

Millora la postura i disminueix els dolors d'esquena alhora que millora la flexibilitat. Depenent del tipus de ball que practiques, ajudes a enfortir diferents tipus de músculs i articulacions.

Ballar amb Regularitat disminueix les Probabilitats de desenvolupar Osteoporosi

El ball també enforteix els ossos i millora la teva postura. Molts estils de ball requereixen de moviments que enforteixen els ossos com la tíbia, el peroné i el fèmur. Una pràctica regular pot evitar o disminuir la pèrdua de massa òssia, prevenint d'aquesta manera l'osteoporosi i l'artritis.

Bé per al Cor

El ball millora el nostre estat anímic ja que augmenta els nivells d'endorfines. Les endorfines, també conegudes com a hormona de la felicitat, generen optimisme i una actitud més vital.

Millora la teva Salut

A l'ballar millores el sistema cardiovascular, augmentes la resistència, flexibilitat, i enforteixes els ossos i músculs corporals. A més, prevens les malalties del cor i la diabetis.

Incrementa el teu Equilibri

A l'aprendre a ballar, el teu cos millora el seu equilibri, coordinació, agilitat, potència, capacitat de reacció i la velocitat. Amb això reduiràs les caigudes i milloraràs la teva postura.

Manté el teu Cervell Actiu

El ball redueix en un 76% el risc de demència, d'acord amb un estudi publicat al New England Journal of Medicina. Així que gaudeix d'aquesta activitat sense límits.

Genera Benestar

 La varietat de moviments que integren el ball genera una sensació de relaxació, gràcies a la generació d'hormones de la felicitat (serotonina i endorfines). És important que deixis fluir el ritme del teu cos i el gaudeixis, canviant de velocitat quan tu vulguis.

No necessites Equip

 Per aprendre a ballar no necessites d'accessoris, només has d'utilitzar una roba còmoda que et permeti llibertat de moviment. Aquesta activitat la pots practicar a la sala de casa teva, en una festa o en el teu propi automòbil. Posa la música que més t'agradi i prepara't  i gaudeix.

Ideal per perdre Pes

 El ball és un exercici aeròbic i, conseqüentment, és una activitat vàlida per perdre pes ja que es cremen moltes calories. A més, millorarà la nostra resistència i la nostra capacitat pulmonar.

Taller de Dansa

SUSPÈS FINS NOU AVÍS

Dijous a les 10.00 h

Aquesta activitat es realitza en:

Escola de Dansa
"Montserrat Sotero"

Carrer de Mora, 1, baixos 2
43890 l'Hospitalet de l'Infant

 

Abrir chat
¿En qué podemos ayudarte?